Turen går til Europas smukkeste vandreruter

DKK249.00

Levering 1-3 dag

Til fods kommer du tæt på naturen og dig selv. Læg hverdagen bag dig, snør vandrerstøvlerne, vend ansigtet mod solen og tag af sted. Ny coffee table-bog om vandring. I takt med at vores verden bliver mere og mere hektisk, er der en voksende interesse for at tage på lange vandreture.

Ønsket om at være i et med naturen, og ved hvert skridt at lægge bekymringerne bag sig og udfordre egne grænser, tiltrækker stadigt flere mennesker. Derfor opstår der hele tiden nye vandreruter i de europæiske lande, som på forskellige måder udforsker kontinentet: fra kyststier i Wales til Watzmann-passagen, fra højlandstrekking i Island til pilgrimsruter i Spanien og Portugal – og naturligvis den særlige disciplin at vandre gennem Alperne.

Bogens trekkingruter giver et overblik over nogle af Europas smukkeste vandreruter. Der er vandreture, der strækker sig over alt fra et par dage til flere uger, og både ruter, der er afmærket med skilte, og afsides stier, kun indtegnet på kort. Bogen er en invitation til at udforske kontinentet på en ny måde. Og der findes ikke en mere intens og individuel måde at lære naturen – og sig selv – at kende på.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 9788740059045 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

SPECIFIKATIONER
Antal sider 272
Dimensioner 220 x 255 mm
Udgivet Februar 2020
Forlag Politikkens Rejsebøger
Format Hæftet
Sprog Dansk
Turen går til Europas smukkeste vandreruter
DKK249.00