Bog – Vandreture i Norge

DKK299.00

Levering 1-3 dage

Enestående vandreoplevelser fra syd til nord

VANDRETURE I NORGE er en praktisk guide til spændende og naturskønne ture overalt i landet. Bogen er ideel til alle, der elsker at vandre i Norge og gerne vil opleve den norske natur på tæt hold. Norge er et stort og langt land med masser af stier og vandremål at vælge imellem. Nogle af dem kender du måske allerede, mens andre kan give dig inspiration til nye oplevelser.

Bogen byder på en række ture af forskellig længde og sværhedsgrad rundt omkring i hele Norge med beskrivelser af steder, der enten er værd at besøge undervejs eller som ligger lige i nærheden af ruten. Der findes både ture for hele familien og mere udfordrende ruter til de mere erfarne vandreentusiaster. 96 vandreture fordelt over hele Norge Forskellige rutelængder og sværhedsgrader Udførlige beskrivelser af hver enkelt rute med tips til seværdigheder i nærheden Gode og detaljerede kort over alle ruterne.

Bogen er skrevet og redigeret af Terje Karlung, der har stor erfaring med rejselivet i Norge og et godt kendskab til norsk natur og de aktiviteter, som friluftslivet har at byde på.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): FL-71555-76 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

SPECIFIKATIONER
Forfatter Terje Karlung
Forlag Forlaget Legind
Udgave 2
Sprog Dansk
Sider 336
Dimensioner 19,6 x 25,6 cm
Bog – Vandreture i Norge
DKK299.00