Bog: Staycation Danmark

DKK299.00

’Staycation i Danmark’ er en rejseinspirationsbog til danskere, som overvejer at holde ferie i Danmark.
Bogen er skrevet af rejsenørderne Karoline Bang Thøfner og Rasmus Lythcke, der sammen går under navnet TheTravelBook. ’Staycation i Danmark’ indeholder smukke fotografier, stemningsbeskrivelser og anbefalinger fra Karoline og Rasmus’ egne oplevelser i Danmark. Denne bog vil uden tvivl inspirere alle eventyrlystne danskere til at tage på opdagelse i vores smukke land.
TheTravelBook er et online rejseunivers, som breder sig over de sociale platforme: Facebook, Instagram, Youtube samt www.thetravelbook.world. TheTravelBook undersøger, hvordan man kan rejse mere klimavenligt ved bl.a. at minimere sine flyrejser og opleve sit eget og sine nabolande fremfor destinationer langt væk.
Bogen ’Staycation i Danmark’ anbefaler indlogeringer, spisesteder og aktiviteter, som er tildelt certificeringer og miljømærker for deres ekstraordinære indsats for en bæredygtig omstilling. Denne bog er produceret så miljørigtigt som overhovedet muligt. Papir og tryk i Cradle to Cradle certificeret trykfarver og FSC certificeret træ til kataloget. Derudover er den Co2 neutralt produceret.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): SC1000_Staycation Danmark Kategorier: , , , , , Tag:

Beskrivelse

Forfatter Karoline Bang Thøfner og Rasmus Lythcke – The Travelbook
Sprog Dansk
Format 22 × 1.8 × 27.5 cm
Detaljer Hardcover, 268 sider

Yderligere information

Vægt 1.0 kg
Bog: Staycation Danmark
DKK299.00