Blå herre sko i ruskind snørrebånd fra Keen

Levering 1-3 dage

En casual hverdags favorit fra Keen. Skoen har en indvendig svang der er fremstillet af kork og latex, der øger stødabsorbering omkring anklen og gør skoen helt ekstremt komfortabel at have på. Snørrebåndet kan skiftes hvis du istedet ønsker en klassisk snørre løsning eller hvis du ønsker at friske skoen op på en ny måde.

Skoen er perfekt til hverdags brug hvor du alligevel ved at komfort og mange skridt hver dag er et must. Brug den også på rejser i storbyer eller der hvor du kræver, at dit fodtøj også skal kunne gå lidt turer ind imellem i det fri eller på lidt ujævnt underlag. Skoen har en kombineret overflade i ruskind.

Alt læder er premium kvalitet og fremstillet efter bedste bæredygtige overbevisning af læder der er LWG-certified tannery.

Vask og pleje

Børst blidt overfladen med en blød børste for at fjerne løst-siddende skidt og snavs. For pletter, brug en renseskum der er tiltænkt og beregnet til ruskind og som ikke farver eller misfarver overfladen. Vi anbefaler Jason Markk – Ready to Use Foam.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): 705-1022643-JASPER-1 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

SPECIFIKATIONER
Style KE JASPER
Varenummer 705-1022643
Farve MAJOL BLUE-TANGO RED
Pasform Normal
Materiale Ruskind,
Indvendig polstring i blød mesh
Kork mellemsål
Detaljer Fodformet indlægssål
VEJLEDENDE STØRRELSER
41 25,7 cm
42 26,0 cm
43 27,0 cm
44 27,3 cm
45 28,3 cm
46 28,6 cm

Yderligere information

Vægt 0.450 kg