Beige herre sko fra Keen

DKK899.00

En casual hverdags favorit fra Keen med en opdateret elastik-snørre system så skoen er nemmere at tage af og på. Skoen har en indvendig svang der er frem stillet af kork, der øger stødabsorbering omkring anklen og gør skoen helt ekstremt komfortabel at have på. Snøørebåndet kan skiftes hvis du istedet ønsker en klassisk snørre løsning eller hvis du ønsker at friske skoen op på en ny måde.

Skoen er perfekt til hverdags brug hvor du alligevel ved at komfort og mange skridt hver dag er et must. Brug den også på rejser i storbyer eller hvor du kræver at dit fodtøj også skal kunne gå lidt turer ind imellem i det fri eller på lidt ujævnt underlag. Skoen har en kombineret overflade i ruskind og mesh-tekstil for bedre åndbarhed.

Keen’s særlige Cleansport NXT™ sikre dig en bedre lugt i dine sko og forebygger “duften” af sure tæer. Alt læder er premium kvalitet og fremstillet efter bedste bæredygtige overbevisning af læder der er LWG-certified tannery.

Vask og pleje

Børst blidt overfladen med en blød børste for at fjerne løst-siddende skidt og snavs. For pletter, brug en renseskum der er tiltænkt og beregnet til ruskind og som ikke farver eller misfarver overfladen. Vi anbefaler Jason Markk – Ready to Use Foam.

Ryd
Varenummer (SKU): 705-1019870-JASPER "ROCKS" Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

SPECIFIKATIONER
Style KE JASPER “ROCKS” SP M T.TAUPE-E.LEATHER SHOES
Varenummer 705-1019870
Farve T.TAUPE-E.GREEN T.TA
Pasform Normal
Materiale Ruskind, mesh og kork
Cleansport NXT™
Kork mellemsål
Indvendig polstring i blød mesh
Detaljer Fodformet indlægssål
VEJLEDENDE STØRRELSER
41 25,7 cm
42 26,0 cm
43 27,0 cm
44 27,3 cm
45 28,3 cm
46 28,6 cm
Beige herre sko fra Keen
DKK899.00