Sko

At vælge nyt fodtøj kan være svært, for der er ikke noget være end at gå i sko der ikke sidder eller føles godt. Det problem kender vi alle. Derfor er valget af sko og funktion essentielt. Det er vigtigt at man gør sig en række overvejelser til hvad ens behov er. Forkert fodtøj kan føre til vabler og en samling af skoæsker bagerst i klædeskabet der aldrig ser dagens lys igen. Derfor er vejledning vigtig. Dit fodtøj er en investering i dig selv. Dit fodtøj er med til at holde dig gående og stående igennem hele dagen og skal derfor have de bedste forudsætning udfra hvad du udsætter dem og dig selv for.
Hos Solemarket gør vi os umage i at sælge og vejlede i sko der passer til dit behov når du skal finde nye hverdags sko eller sko og støvler til de lange gåture eller vandreturen. Her stilles der i særlig høj grad en række krav til dit fodtøj, da det udsættes for lang hårdere slid og pres end normalt. Du kan vælge mellem herresko og støvler der fx. er med eller uden vandtæt membran. Gå på opdagelse i vores forskellige typer af fodtøj så du finder lige det som du søger og bliver glad for.
Husk at du til enhver tid kan tage kontakt til os med spørgsmål. Vi leverer indenfor 1-3 hverdage, så du får dine varer hurtigst muligt efter du har afgivet din bestilling.