Fodtøj

Find dit næste par favorit herre sko og støvler hos Solemarket, Gilleleje. Vi går en ny sæson i møde og vejret begynder snart at skifte. Selvom, at vi hos Solemarket foretrækker modeller og designs der ikke er præget af mode og trends, så glæder vi os alligevel altid til en ny sæson starter. Hos Solemarket finder du et bredt udvalg af spændende herre sko, støvler og sandaler der passer til årstiden. Så uanset om du er på udkig efter et par nye løbesko, en ny vandresko eller støvle – eller måske et par komfortable og solide sandaler, så har vi med sikkerhed noget til dig.

Når du skal vælge dit næste par sko, skal du tænke det som en investering. Find ud af hvad dit behov er? Hvad skal skoene leve op til, hvad vil du udsætte dem for? Kig på størrelser og pasform, så du finder det absolut bedste til dine fødder. Hos Solemarket har vi specialiseret os i at vejlede og rådgive dig til netop at træffe det rette valg når du skal investere i kvalitets fodtøj næste gang. Hos Solemarket præsenterer vi et bredt udvalg af anerkendte og mindre velkendte brands af en høj kvalitet. Find blandt andet mærker til herresko fra; Birkenstock, Blundstone, Merrell, Aigle, Keen, Teva blandt andre.
Husk at sætte dig grundigt ind i hvordan du plejer og vedligeholder dit fodtøj, så holder det længst muligt og du sikre dig at kvaliteten står distancen i mange år frem. Er du i tvivl omkring dit valg af størrelse eller model ift. din fod og type, så kom endelig forbi vores fysiske butik i Gilleleje eller tag kontakt til vores kundeservice med dine spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd.