Om Solemarket

OM SOLEMARKET

VORES HISTORIE

To søstre bag spændende forretningskoncept der kombinerer fashion & outdoor.

ETABLERET I 2019

HISTORIEN BAG SOLEMARKET

Midt i den barske natur og omgivet af havet har vi skabt en univers der sætter rammerne hvor mode og funktion kan mødes. Gilleleje har sat rammerne for vores fysiske forretning og skabt fundamentet for vores online univers hvor vi gennem et nøje udvalg sortiment præsenterer unikke funktionelle produkter til mænd og kvinder.

Med fokus på kvalitet og design udvælger vi meget nøje hvilket brands vi præsenterer og samarbejder med. Hvert eneste produkt plukkes udfra en række præmisser; funktion, design og kvalitet.

Med en baggrund indenfor indkøb, salg og marketing har vi kombineret vores kompetencer og åbnet dørene for første gang i april 2019.

Skabt på en drøm om at skabe et univers der var vores eget og med udgangspunkt i en stor interesse for Danmarks smukke natur og kombineret med en stor passion og inspiration for mode ønskede vi at blande disse to verdener.

Solemarket opstod af det engelske ord “sole” der betyder sål. Med dette udtryk var det vores ønske, at sætte vores eget fodaftryk på verdenen og inspirere andre igennem vores produkter og ideer på dette website og i vores fysiske forretning.

Vi er vokset op i en familie hvor vi fra vi var helt små har lært at forholde os til kvaliteter, materialer, historien bag produkterne og det er vores mission at videreformidle dette igennem de varer og mærker vi præsenterer i vores forretning.

MEDARBEJDERE

HVEM ER VI?

SM43

SARAH LANGE

EJER & DIREKTØR

MARIE LANGE

BUTIKSCHEF

0
har allerede valgt at støtte vores lille forretning