Om Solemarket

ABOUT SOLEMARKET

We wish to inspire how to adapt the outdoor lifestyle into your everyday life.

Det er vores mission at inspirere til en mere fredsfyldt tilværelse omgivet af naturen. En tilværelse der ikke drejer sig om 'fast fashion' men i stedet om den værdi hverdagens små og store eventyr kan bidrage med.

I Solemarket har vi skabt en platform og et univers hvor outdoor er tilgængeligt for alle og nemt kan implementeres som en del af din hverdag og livsstil.

I Nordsjælland omgivet af hav og skov har søstrene Sarah og Marie skabt et univers der sætter rammerne for, hvor mode og funktion kan mødes. I en fysisk- og online forretning præsentere de et nøje udvalgt produktsortiment indenfor kategorien outdoor fashion.

 

Med fokus på kvalitet og design udvælges der produkter hos leverandører ud fra tre væsentlige præmisser: funktion, design og kvalitet.

Solemarket kommer af det engelske ord ‘sole’ der betyder sål, som i en sko sål. Tanken bag navnet var, at forretningen skulle være søstrenes måde at sætte deres aftryk på i en forretning bygget på nogle af deres personlige kerneværdier og interesser.

Med en historie og erfaring fra skobranchen, indkøb, salg og marketing har søstrene slået deres kompetencer sammen og slog dørene op, for første gang i april 2019.

Grundlagt på en drøm om at skabe et univers der var deres helt eget og med udgangspunkt i en stor interesse for Danmarks smukke natur og kombineret med en stor passion og inspiration for mode ønskede søstrene at få disse to verdener til at mødes.

Med en opvækst i en meget aktiv og friluftsinteresseret familie, har søstrene fra barns ben lært at begå sig i naturen og har en helt grundlæggene tilgang til produkternes funktionalitet.

Hos Solemarket kan du altid søge inspiration til dit næste eventyr, hvad end det stort eller småt.

Det som virkelig betyder noget er, at komme afsted, mærke luften i ansigtet og roen i krop og sind.

Slow down.
Relax.
Feel the wind.

She may have a wild soul but she's a lover of simple things and a quiet place.