Invester i den gode kvalitet og det holdbare produkt

Vi tænker meget på hvordan vi kan være med til at præge vores branche i en retning mod et mere bæredygtigt mindset. Sandheden er dog den, at denne branche langtfra er og bliver bæredygtig! Produktioner og processer er i en særlig grad belastende for vores klode og verden.

Så hvad kan vi gøre for, ikke at hjælpe denne udvikling yderligere på vej. Vores tanke og idé med Solemarket har fra starten af været den, at vi altid udvælger og samarbejder med brands der er særligt kendetegnet ved deres gode kvalitet og langstidsholdbare designs.

Det betyder at vi altid udvælger klassikere, tidsløse designs, gode kvaliteter og materialer. På den måde hjælper vi dig med at vælge et produkt som du med sikkerhed har ihvertfald de næste 10-15-20 år. Vi opfordre altid til, at passe og pleje dine produkter godt, så du forlænger levetiden.

Vores brand portefølje repræsenterer efterhånden en lang række af kvalitets-stemplede mærker. De har alle det tilfælles at de igennem mange år har udviklet samme produkt i samme holdbare kvalitet.  

Af samme årsag er det heller ikke i vores interesse at sælge ud af vores klassiske modeller og design til årlige store tilbuds-events. Vi bidrager derfor ikke til black-friday bølgen men opfordre folk der gerne vil spare nogle penge istedet for at tage et kig i vores outlet, der præsenterer en række produkter der ikke længere er i sortiment. 

Alle julegaver kan derfor handles trygt hos os, da de ikke vil blive sat ned lige om lidt. Vi afholder som altid to årlige udsalg i januar og i juli måned. 

Skriv en kommentar