fodtøj til damer

Dame sko & støvler: Find din nye favorit?

blundstone_dress boot

Hos Solemarket ser vi hvert eneste køb af fodtøj som en investering. Den type investering som skal bringe glæde, ikke kun idag og imorgen.

En investering i et par gode støvler skal kunne bringe glæde i mange år frem. Dit fodtøj skal være af en høj kvalitet, så du altid kan pleje det og opfriske et par gamle favoritter.

En sko garderobe skal være alsidig, tidsløs og af god kvaltiet.

Vi oplever, at rigtig mange kun har et eller måske max to par sko som de går i dag efter dag. Vi anbefaler at man skifter imellem sit fodtøj, så man både giver sin sko lidt ro men ikke mindst sin fødder noget adspredelse. 

At skifte mellem sit fodtøj, gør også at man ikke slider lige så hårdt på sit fodtøj og du har det i længere tid. Derfor giver det rigtig god mening af have fodtøj af god kvalitet, som du har glæde af i lang tid.

 

Den klassiske dame støvle

Dengang vi startede Solemarket talte vi meget om det komplette sko garderobe, der bestod af en række forskellige typer sko som man i forskellige sammenhænge ville have brug for.

Den type sko vi altid vender tilbage til, igen og igen er den klassiske dame støvle i læder. Vi har den alle og kender alle en der har den. Den kan have mange forskellige former, farver og højder. Læder, spids snude, rund snude, bred pasform, med elastik eller med lysnlås osv.

Hos Solemarket har vi igennem mange, mange år været ekstremt begejstret for den australske støvle fra Blundstone. Støvlen der har mange års historie med sig og et særligt kendetegn og fokus på komfort og stødabsorbering er værd at fremhæve i vores udvalg af støvler.

Blundstone støvlen kommer i mange former og farver, men med udgangspunkt i den komplette sko garderobe præsenterer vi dig for en klassisk og holdbar kvalitetsstøvle du kan bruge i mange forskellige sammenhænge.

Den klassiske støvle skal kunne styles til både hverdag og fest!

Den komfortable hverdagssko

Skoen der skal være anvendelig til hverdag og til en gå tur i ny og næ. En sko der skal sidde godt, være af en ordentlig kvalitet og med en super god komfort.

Dette er nogle af de faktorer vi har med når vi udvælger hvilke sko vi i Solemarket gerne vil præsenterer dig for. Shop favoritter fra populære mærker som Merrell, HOKA One One, Keen, Blundstone blandt andet.

Find en komfortable hverdagssko der giver dig en god støtte og stadig er pæn men praktisk. For os handler det om kvalitet og praksis. Alle produkter udvælges udfra deres materiale eller deres funktion.

Du finder derfor et spændende udvalg af sko med eller uden vandtæt membran, i ruskind, i læder, tekstil eller noget helt fjerde.

Er du i tvivl om hvilken du skal vælge eller har du brug for lidt uddybende rådgivning, så skriv til os eller kontakt på telefon (+45) 2633 7777.

Find det perfekte match

Vi gør os umage når vi skal finde gode vandresko at præsenterer i Solemarket. Vi afsøger markedet og finder samarbejdspartnere der er dygtige til det de laver og har gjort det i mange år.

Pasformen og komforten er essentiel når du skal vælge vandresko. Læs eventuelt mere her i vores guide til hvilken type vandre fodtøj du skal vælge.

Afgør hvad dit behov er. Stil dig selv flg. spørgsmål, dette vil afgrænse din søgen. Hvor mange gange om ugen skal du gå, hvor langt forventer du at gå? Har du krav til om skoen skal være vandtæt eller ej? Skal den bruges med eller uden et ekstra indlæg eller strømpe? Hvad måler din fod? Har du en særlig bred fod eller en er den smal?