Bytte- og retur

HANDELSBETINGELSER

Bytte og retur.

NÅR DU HANDLER I SOLEMARKET ELLER PÅ SOLEMARKET.DK KAN DU BYTTE ELLER RETURNERE DIT KØB I OP TIL 30 DAGE FRA KØBSDATOEN. 

Du kan også returnere dit onlinekøb i vores forretninger eller sende retur til vores butik/lager. Der må forventes længere behandlingstid på returforsendelser grundet COVID-19.

Køb på solemarket.dk

Ved køb på vores webshop kan man bytte og returnere en vare i vores fysiske forretninger eller sende varen retur med posten indenfor 30 dage, efter at man har modtaget varen. Vælger man at sende varer retur med posten, hæfter man selv for omkostninger til dette.

Husk, at der skal medbringes kvittering på købet, når der byttes i forretning.

Ombytning af gaver

Det er altid dejligt at få en gave, men det kan jo ske at den skal byttes eller returneres.

Ved køb i en af vores fysiske forretninger kan man få et byttemærke sat på varen, såfremt det er en gave. Med dette byttemærke kan varen dermed byttes inden for 30 dage efter købet.

Returnering af en vare købt på solemarket.dk

Du kan bytte eller returnere din vare i vores fysiske forretning eller sende den retur med posten indenfor 30 dage efter at du har modtaget varen.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.
Hvis du har taget varen i brug ud over, hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.

Ønsker du at returnere din vare i vores forretning, skal der enten kunne fremvises byttemærke eller ordrekvittering fra købet. Alle prismærker skal fortsat sidde på varen.

Ønsker du at sende varen retur skal du udfylde den vedlagte returseddel og sende varen til nedenstående adresse. Du betaler selv for denne type returforsendelse.

Solemarket ApS
Vesterbrogade 14
3250 Gilleleje
Danmark

Pengene vil blive refunderet til det anvendte betalingsmiddel. Det er ikke muligt at få refusionen ind på et andet betalingsmiddel end det først anvendte. Har man betalt med et gavekort, vil der blive udsted et tilgodebevis på beløbet.

Jeg har fortrudt mit onlinekøb

Vi sender ofte varen ud samme dag som ordren lægges, og kan derfor ikke garantere, at vi kan nå, at annullere din ordre inden den er afsendt. Sker det at du fortryder dit køb umiddelbart efter bestilling, bedes du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice.

Hvis vi ikke kan nå at annullere din ordre, kan du afvise forsendelsen ved modtagelsen. Herefter vil pakken automatisk blive sendt retur til Solemarket, og det betalte beløb vil blive refunderet. Når refusionen er sket, modtager du en bekræftelsesmail på at pengene er overført til dig.

Sker det at du fortryder købet efter at have modtaget ordren, så har du hos Solemarket altid 30 dages returret i vores forretning. Ordren kan også sendes retur til vores varelager, i så fald hæfter du selv for returfragten